'Koester je kleintje'

‘Koester je kleintje’ is de Nederlandse vertaling van ‘Hold Your Prem’, het door Jill Bergman, samen met haar man Nils Bergman, geschreven boek over de zorg voor prematuur geboren baby’s. Jill bepleit in haar boek huid-op-huidcontact als dé manier om de baby te bieden wat ze nodig heeft: warmte, voeding, de veiligheid van het moederlichaam. Dit alles helpt je kind om niet alleen lichamelijk te groeien en sterker te worden, maar om zich ook sociaal en emotioneel stabiel te ontwikkelen.

Misschien verwacht je dat je baby te vroeg zal komen of is ze al geboren? Als je wilt weten hoe je haar ontwikkeling zo goed mogelijk kunt beschermen en ondersteunen, dan biedt dit boek een schat aan informatie over alles wat te maken heeft met koesterende zorg!

‘Koester je kleintje’ kost € 23,95 exclusief verzendkosten.

'Slapen met je baby'

‘Slapen met je baby’ is de Nederlandse vertaling van het prachtige boek van James J. McKenna. McKenna is hoogleraar aan de University of Notre Dame in de Verenigde Staten en een wereldwijde autoriteit op het gebied van samen slapen. Zijn boek geeft waardevolle achtergrondinformatie en praktische tips voor veilige slaapomstandigheden.
Zijn visie is gebaseerd op een schat aan wetenschappelijk onderzoek in het universitaire slaaplaboratorium.

Wil je meer weten over hoe je baby ook ‘s nachts de veiligheid van je nabijheid kan ervaren?
Jim McKenna biedt met zijn boek baanbrekende inzichten en beantwoordt vele vragen.
Laat je inspireren door dit boek en geniet van het slapen met je baby!

‘Slapen met je baby’ kost € 19,95 exclusief verzendkosten.

'Als mijn moeder een vogelbekdier was...'

Overal op de wereld, in alle mogelijke leefomgevingen, brengen moeders nieuw leven voort. Voor veel dieren, zoals reptielen en amfibieën, eindigen de taken van de moeder al voordat de baby’s zijn geboren. Voor zoogdierbaby’s is dat heel anders. Zij hebben hun moeders hard nodig. Door haar worden ze gevoed, geknuffeld en verzorgd, net zo lang tot ze in staat zijn om hun eigen boontjes te doppen en te overleven.

Dit kleurrijke prentenboek is een boeiende reis door de wereld van de zoogdieren. Het laat zien hoe veertien zoogdierbaby’s zich ontwikkelen en hoe ze van hulpeloze pasgeborenen langzaam maar zeker zelfstandige volwassenen worden. Het onthult de vele manieren waarop baby’s groeien en de lezer ontdekt wat zoogdieren zo bijzonder maakt.

‘Als mijn moeder een vogelbekdier was...’ kost € 11,95 exclusief verzendkosten.

Wil je bestellen, neem via de mail contact met me op. Dankjewel!